Pólók a középpontban

Unja, amit visel? Erre a pólóra minden nap mást rajzolhat

A Challky egy utcai pólómárka, mégis egyszerű, de ötletes koncepció alapján született. Krétával rajzolhatunk rá. A póló elejére tulajdonképpen egy rajzolható felületet tapasztottak, így nap mint nap mást viselhetünk a mellkasunkon, vagy akár üresen is hagyhatjuk, ha nincs közlendőnk.A kreatív viselet egy darabja körülbelül 10 ezer forintba kerül, ami valljuk be, hogy nem annyira olcsó… Tovább »

Trendi, ejtett vállú felső egy régi pólóból: 5 perc alatt kész

Keress egy régi pamutpólót, és gyárts belőle divatos felsőt percek alatt, varrás nélkül! Egy bő, ejtett vállú felsőt sportosan, vagy akár elegánsan is hordhatsz. Ez a fazon visszafogottan szexi, és minden alkaton jól áll. Nézd meg, hogyan készíthetsz egy egyszerű T-vonalú pólóból percek alatt divatos és nőies felsőt! Ejtett vállú felső házilag Biztosan a te… Tovább »

A ruházat, és a pólók kialakulása

A ruházkodás története az őskorig, nyúlik vissza. Kialakulása egyidős az emberével. Az ember kezdetben azért védte a testét, mert pótolnia kellett azt az elvesztett vastag szőrzetet, amit még az állatvilágból örökölt.    1856-ban , az emberi maradványokat találtak a Neander -völgyben, Németországban . Ez az, ahol a neandervölgyi ember élt mintegy 60.000 évvel ezelőtt . Zömök… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!